Logo Luxe Flex Records

Jong Louis

Instagram Link Luxe Flex Records Twitter link Luxe Flex Records Spotify link Luxe Flex Records Soundcloud link Luxe Flex Records

Jong Louis (23) is een rapper, producer & songwriter uit Amsterdam. Zijn productie-stijl is meestal een mix van soulvolle akkoorden, fijne melodieën en knallende 808's. Vaak is hij zelf te horen op zijn beats, maar hij produceert ook veel voor andere artiesten.

   
In groep 6 van de basisschool kwam Jong Louis al in aanraking met Hiphop/Rap. Na een paar videoclips gezien te hebben op TV, was hij hooked. Het begon met CD's branden met alle tracks die hij kon vinden. Na een tijdje werd het duidelijk dat hijzelf ook muziek wilde maken. Via vrienden kwam hij in aanraking met muziek-programma's en sindsdien is hij er nooit meer mee opgehouden.
   
Eind 2017 bracht hij z'n eerste EP, genaamd "Life With Louis", uit. Vooral het nummer "Dansje" werd goed opgepikt en hiervoor verscheen later ook een videoclip. Jong Louis vervolgde met een paar singles met uiteenlopende stijlen, om te laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Eind 2018 dropte hij de ‘Slimme Jongen, Domme Pokoes’ EP, gevolgd door een videoclip voor de track W.O.M.O.