Logo Luxe Flex Records

Creeper Mane

Instagram Link Luxe Flex Records Twitter link Luxe Flex Records Instagram link Luxe Flex Records Spotify link Luxe Flex Records Soundcloud link Luxe Flex Records

Melodisch, ritmisch, soul-searcher & vibe man; dat is hoe je Creeper Mane (23) van Luxe Flex het beste kunt omschrijven.

   
Al op erg jonge leeftijd keek de, van oorsprong Sudanese, Creeper Mane op naar legendes als Bob Marley & Michael Jackson en probeerde hij hun moves na te doen. Later heeft hij zijn muzikaliteit verder ontwikkeld door piano & danslessen te volgen. Vooral het dansen is een element wat tot de dag van vandaag een groot deel uitmaakt van deze geboren entertainer zijn show. De soulvolle & funky invloeden in combinatie met zijn stage presence, brengen een vibe die niet van deze tijd is. Dit, samen met zijn unieke flow, zorgt voor een energie die de Nederlandse rap scene nog nooit heeft gezien.
   
Creeper Mane wil met zijn muziek graag een positief impact hebben op de luisteraar. Of dat nou die gene motiveren, inspireren en/of stimuleren is, of de luisteraar helpen door een moeilijke tijd. Hij wil dat zijn muziek doet voor anderen, wat de muziek die hij luisterde voor hem heeft gedaan.
   
Afgelopen augstus heeft Creeper Mane zijn debuut EP: "Gotsta Keep It Funky" uitgebracht. Het project is volledig geproduceerd door Luxe Flex's very own Mr. Puff.
   
Foto door Artemy Evdokimov.
   
LUXE FLEX